Met Spoed Een Loodgieter Nodig - Sanitair

Published Feb 15, 21
3 min read

Installatie Badkamer Erkende Loodgieter - riool

Loodgieter zijn is een vak, daarom werken wij alleen met vakmannen die gecertificeerd zijn. Onze loodgieters verstaan hun vak en uw loodgieterswerk is bij hen in vakkundige handen. Storingen. De loodgieters van de Woningwachter zijn streng geselecteerde vakmannen en geselecteerd op vakkundigheid, communicatie, normeringen en betrouwbaarheid. Daarom staan wij als de Woningwachter in voor al het loodgieterswerk dat zij uitvoeren.

Zelfstandige Loodgieter Gezocht - Erkend Installatie Badkamer Erkende Loodgieter - Onderhoud


Loodgieters Werkzaamheden - Riolering Vind De Juiste Loodgieter - Centrale verwarming


16. (Klussen aangeboden / Rotterdam / 2017-04-11 / CV, Water en Gas) Boiler verplaatsen en diverse aansluitingen voor nieuwe keuken, zoals gas aansluiting en kraan en spoelbak. Geschat aantal m1 koperenleiding 8. 17. (Klussen aangeboden / Alphen aan den Rijn / 2017-04-01 / Badkamer & Toilet) Ontstopper levert niet het juiste resultaat op helaas.Geachte heer, mevrouw, wij hebben een nieuwbouwwoning aangekocht in de leidsche rijn. voor het stucadoren van de muren is het nodig dat wij de radiatoren (4 stuks in totaal) door een erkende loodgieter ;... loodgieter. Graag een indicatie voor aantal uren en het uurtarief voor het betegelen van de badkamer. Zowel vloer als muren (Op zoek naar een betrouwbare loodgieter).

Zelfstandige Loodgieter - Ventilatie

Loodgieter Gezocht (Met Spoed)? - Lekkage Erkende Loodgieter - leidingwerk


Badkamer is al volledig gestript... Betreft renovatie badkamer Locatie Oss. Loodgieter en tegelzetter tegelwerk is 6 m2 vloertegels en 20 m2 wandtegels (is gehele muuropp maar zit nog een raam in). 30x60 cm wandtegel en 60x60 vloertegel ... Afvoer keuken en vaatwasser zitten verstopt, ontstopper geprobeerd maar werkt niet. Voor onze opdrachtgever in Hilversum op zoek naar loodgieter / cv monteur.

Je kan als koppel of apart geplaatst worden. In bezit - Dakrenovatie... Voor een project in kijverlanden zijn wij op zoek naar zzprs die kennis en ervaring hebben met henco pijp koper en staal klus vernieuwen van bestaande leiding werk in kruipruimte na deze klus een leuke ... Waterleiding + kraan in de keuken aanleggen (voor afwasmachine) Loodgieter voor aansluiten kraan en vaatwasmachine in de keuken.

Alsmede aansluiten en ophangen badkamermeubel 900mm breed (loodgieter). Graag zo spoedig mogelijk... Met spoed: opzoek naar elektriciens, timmermannen en loodgieters voor een project in tilburg. het gaat om een woning die compleet gerenoveerd moet worden. het is mogelijk om de klus te bekijken ... Beste loodgieters/ klussers, gezocht met spoed: loodgieter dat van aanpakken weet en zijn vak verstaat.

Zelfstandige Loodgieter - Spoed

het gaat om een langdurig project in maastricht (Ventilatie). ( ... Met spoed gezocht: loodgieter die aanstaande vrijdag 5 februari een inspectie kan uitvoeren op locatie tussen 18:00 - 19:00. het gaat om een badkamer die gerenoveerd moet worden. indien beschikbaar, ... Aansluiting CV compleet werkdagen / uren. i. o.l Melding van vve dat er bij de onderburen lekkage is.

Heeft u momenteel ook te maken met vervelende complicaties in uw woning, zoals een lekkage, storing in de cv-ketel, een verstopping of een gaslek? Schakel de hulp van onze erkende loodgieter van Loodgieter Aan Huis in, zodat u verdere schade of complicaties tegen kunt gaan. Doordat de werkzaamheden van onze loodgieter sterk uiteenlopend zijn, kunnen wij u met een breed scala aan klussen van dienst zijn.

Navigation

Home

Latest Posts

Vakkundige Loodgieter - Riolering

Published Feb 22, 21
6 min read

Loodgieter Gezocht - Sanitair

Published Feb 21, 21
6 min read